TV-OvervågningQuali-Tech levere professionelle TV-Overvågningsløsninger....


Vores kunder har selv adgang til løsningerne og nemt kan bruge tilgangen forbindelse med LIVE VIEW og optaget sekvenser.


Vi sikre virksomheden med den korrekte skiltning som giver den præventive virkning over for eventuelle ubudne gæster.


Vi sammensætter løsningen sammen med kunden og for klarlagt præcis behovet ud fra 3 faktorer


-Observation

-Verifikation

-Identifikation


Vores løsninger kan sættes op til at kunne tilgås udefra, hvor vores kunder kan benytte PC, Tablets, Mobiltelefon, sådan at der altid er nem og hurtig adgang til løsningen.


Vi kan konvenerer ældre løsninger ind i en ny platform, hvor vi blander den gamle analoge teknologi med den nye IP teknologi.


Vi har samarbejde med en overvågningscentral som kan overvåge virksomheden LIVE i de tidsrum hvor der er behov for det. Skulle der komme ubudne gæster, har overvågningscentralen mulighed for at via Audio informere personen om at det er forbudt område og derved hindre man allerede der at der vil kunne foregå indbrud.


Tag et uforpligtende møde med os omkring dine ønsker, og lad os se om vi ikke samme kan få dem realiseret.


Vi kan servicere en del produkter i marked som man kan se herunder, vi levere dog i vores løsninger primært Nuuo løsninger, da vi mener at det er det produkt som er bedst for vores kunder, både brugervenligheden og prisen.Vi supportere følgende produkter:
                   HIKVISION                                        nuuo                exacqvision                                    GeoVision