AdgangskontrolQuali-Tech levere professionelle løsninger inden for adgangskontrol.....


Vi sikre vores kunder bedst muligt for adgang af uønsket personer.


Vores løsninger er bus og IP baseret, som giver muligheden for at kunne have et centralt styret system som kan fordele sig over flere loakationer.


Adgang kan styres individuelt og efter tidsskema, sådan at der kan være forskellige adgangsmuligheder, alt efter hvilken dag det er og tidspunktet på dagen.


Vi kan bruge Pin koder, proxi brikker og adgangskort, som f.eks. kunne være medarbejdernes sygesikringsbevis.


Vi sammensætter løsningen ud fra de ønsker til løsningen kunderne har og for efterfølgende fundet en løsning som dækker kunderne ind for god og høj sikkerhed.   


Nogen af vores løsninger kan sættes op til at kunne tilgås udefra, hvor vores kunder kan benytte PC, Tablets, Mobiltelefon, sådan at der altid er nem og hurtig adgang til løsningen.


Vi kan udskifte ældre løsninger ind i en ny platform, hvor vi genbrugere den eksisterende kabling, sådan at investeringen i en ny løsning vil have en god besparelse i forbindelse med

kablings arbejde.


Tag et uforpligtende møde med os omkring dine ønsker, og lad os se om vi ikke samme kan få dem realiseret.Vi supportere følgende produkter:                                               UnilockPaxton